Tweede editie Beursvloer Harderwijk

Op donderdag 12 oktober 2017 van 16.00 tot 18.00 uur organiseert de Harderwijkse Uitdaging de 2e editie van de Beursvloer Harderwijk. Hét evenement waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Harderwijk elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid.

Meld u hieronder aan en kom matchen! (De velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.)

 

Aanmelden Beursvloer Harderwijk

  • Add a new row

Wat de een biedt, is voor de ander gewenst

Steeds meer bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de samenleving en tonen zich maatschappelijk betrokken. Dit gebeurt vaak in de vorm van financiële sponsoring. Dat het ook anders kan, zal blijken op de Beursvloer Harderwijk. Er is namelijk veel meer dan munten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Hoe ziet Beursvloer Harderwijk eruit?
Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar op de beursvloer. De sfeer is informeel en dynamisch. Om de Beursvloer Harderwijk tot een succes te maken, werken mee: Perspectief Groep (hoofdsponsor), Wittebrood Gerechtsdeurwaarders, Stichting Vrienden Van Leonardo, Bibliotheek Noordwest-Veluwe en ZorgDat.

Doel van de beurs is matchen. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De matches op de beurs worden symbolisch bezegeld door een notaris.