Derde editie Beursvloer Harderwijk

Op donderdag 11 oktober vindt alweer de derde editie plaats van de Beursvloer Harderwijk. Deze editie organiseren we opnieuw bij voetbalvereniging VVOG, van 16.00 tot 18.00 uur. VVOG bevindt zich op sportpark ‘De Strokel’, Strokelweg 9 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Via de Beursvloer brengt de Harderwijkse Uitdaging twee werelden samen. Ondernemers krijgen de kans om hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en maatschappelijke partijen om ondernemender te worden. Dit alles doen we met gesloten beurzen. Matches en projecten komen tot stand door een behoorlijke dosis creativiteit, menskracht, materialen, kennis en kunde.

Meld u hieronder aan en kom matchen! (De velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.)

 

Aanmelden Beursvloer Harderwijk

  • Add a new row

Korte terugblik op 2017

Steeds meer bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de samenleving en tonen zich maatschappelijk betrokken. Dit gebeurt vaak in de vorm van financiële sponsoring. Dat het ook anders kan, zal blijken op de Beursvloer Harderwijk. Er is namelijk veel meer dan munten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Op 12 oktober 2017 werd voor de tweede keer de Beursvloer georganiseerd door de Harderwijkse Uitdaging. Op de beursvloer ontmoeten stichtingen, verenigingen, instellingen en organisaties vertegenwoordigers van het bedrijfsleven om elkaar met gesloten beurzen verder te helpen. Bekijk de video hieronder voor een korte terugblik op de Beursvloer van 2017.

Hoe ziet Beursvloer Harderwijk eruit?
Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar op de beursvloer. De sfeer is informeel en dynamisch. Om de Beursvloer Harderwijk tot een succes te maken, werken mee: Perspectief Groep (hoofdsponsor), Wittebrood Gerechtsdeurwaarders, Stichting Vrienden Van Leonardo, Bibliotheek Noordwest-Veluwe en ZorgDat.

Doel van de beurs is matchen. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De matches op de beurs worden symbolisch bezegeld door een notaris.