Beursvloer Harderwijk

21 juni 2016

15:30 - 18:00


Kom matchen op de Beursvloer Harderwijk

Juni 2016 organiseert de Harderwijkse Uitdaging voor de eerste keer de Beursvloer Harderwijk. Dit wordt hét evenement waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Harderwijk elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Meld u aan en kom ook matchen.

Steeds meer bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de samenleving en tonen zich maatschappelijk betrokken. Dit gebeurt vaak in de vorm van financiële sponsoring. Dat het ook anders kan zal blijken op de Beursvloer Harderwijk, want er is veel meer dan munten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Hoe ziet Beursvloer Harderwijk eruit?
Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar op de beursvloer. De sfeer is informeel en dynamisch. Om het Beursvloer Harderwijk tot een succes te maken werkt De Harderwijkse Uitdaging nauw samen met Gemeente Harderwijk, ZorgDat, Bibliotheek Noordwest Veluwe en Perspectief.

Doel van de beurs is matchen. Wat de één biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De matches op de beurs worden symbolisch bezegeld door een notaris

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.