Matchen op de Beursvloer: do’s en dont’s voor meer succes

03 oktober 2017

Graag bespreken wij in aanloop naar de Beursvloer Harderwijk 2017 een aantal do’s en dont’s. Alles om het matchen op de Beursvloer tot een succes te maken. De Beursvloer Harderwijk biedt ruimte tot netwerken, oftewel het benaderen van mensen en het onderhouden van contacten die nuttig kunnen zijn voor uw organisatie.

Do's and dont's BeursvloerNetwerken is een wederzijds proces van geven en ontvangen (en niet van geven en nemen). Geven is de aanzet voor ontvangen. Alles wat u in een relatie investeert, kunt u beschouwen als giften. Denk niet alleen cadeautjes, maar vooral ook aan tips, aandacht, advies, een vriendendienst, betrouwbaarheid, steun en een luisterend oor. Als u zich actief in een netwerk beweegt, op een manier die bij u past, dan ziet u gauw genoeg in hoe u de ander kunt helpen.

Op de juiste manier netwerken levert veel op:
– kennis en informatie
– draagvlak voor uw activiteiten
– persoonlijke én zakelijke ontwikkeling
– extra vrijwilligers, expertise en steun

Breng uw netwerken in kaart, ook uw sociale netwerken (LinkedIn, Facebook, etc.). Bekijk regelmatig of er iemand in uw netwerk zit, die u verder zou kunnen helpen. Netwerk met plezier!

U kunt zich nog aanmelden voor de Beursvloer Harderwijk. Volg daarvoor deze link. Wij zien u graag tegemoet op 12 oktober 2017 van 16.00 tot 18.00 uur bij VVOG Harderwijk.

Tekst met dank aan: Goede Zaken